COVID-19 Hygiëne Protocol

Vanaf 11 mei mag TotalEcoBodycare weer open!  

 

Hygiëne staat bij TotalEcoBodycare altijd hoog in het vaandel. In verband met COVID-19 heb ik extra hygiënemaatregelen getroffen om jou weer veilig en verantwoord te kunnen verwelkomen in de salon. Heb jij een afspraak bij mij in de salon? Lees onderstaande maatregelen dan goed door. Want om veilig en verantwoord te kunnen openen is samenwerking tussen jou en mij essentieel. 

 

 

 

 

 

 

 

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN?

1. Wanneer ik zelf (lichte) klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38° C), koorts (vanaf 38° C) en of benauwdheidsklachten) heb neem ik contact met jou op om onze afspraak te annuleren & verzetten.

2. Ik laat jou middels een afspraak bevestiging/herinnering weten dat er hygiënemaatregelen zijn getroffen.

3. Na ieder klantbezoek reinig ik de gehele salon zodat deze weer schoon en gedesinfecteerd is voor de volgende klant.

4. Dekens, handdoeken en stoelhoezen worden éénmalig gebruikt en worden op 60 graden gewassen.

5. Voorafgaand aan de behandeling was ik (zoals altijd) grondig mijn handen.

6. Als het gewenst is door de klant draag ik een mondkapje om jou en mijzelf te beschermen.

 

DE BEHANDELING BLIJFT HETZELFDE, DE MANIER WAAROP IS EEN BEETJE ANDERS..

1. Helaas is het niet meer toegestaan om koffie, thee of water aan te bieden. Dit betekent geen glas water meer aan het einde van de behandeling. Neem eventueel zelf een flesje water mee.

2. Ik zou jou willen vragen om jouw jas voortaan zelf op de kapstok te hangen. Dit om de 1.5 meter afstand (buiten de behandeling om) te kunnen waarborgen

3. Wanneer je een dekentje over je wilt tijdens de behandeling vragen we je deze zelf even mee te nemen. Voor de rest hoef je zelf niks mee te nemen.

4. Een van de eerste maatregelen die getroffen werd was: geen hadden schudden. Ben je nieuw bij mij in de salon dan begroet ik jou met veel liefde en een vriendelijke glimlach!

5. Heb je producten nodig, geef dit dan voor of tijdens de behandeling even aan zodat wij het klaar kunnen zetten

 

DENK JE MET MIJ MEE? IK ZORG VOOR JOU, JIJ OOK VOOR MIJ? 

1. Heb jij (lichte) klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38° C), koorts (vanaf 38° C) en of benauwdheidsklachten) dan wil ik jou verzoeken thuis te blijven en onze afspraak te verplaatsen naar een later moment.

2. Wanneer ik twijfel of iemand ziek is (of lichte klachten heeft) kan ik het besluit nemen de behandeling te weigeren. Ik wil jou dus met klem vragen verantwoording te nemen voor jouw eigen gezondheid en die van mij.

3. Graag wil ik jou verzoeken om bij binnenkomst én direct na de behandeling jouw handen te desinfecteren. Om de handen wel goed te blijven verzorgen kun je direct daarna de Esse Hand Cream gebruiken.

4. Om nóg meer werk te voorkomen wil ik jou vragen de producten niet aan te raken.

5. Kom alleen naar de afspraak. Heb jij begeleiding nodig? Neem dan voorafgaand aan de afspraak contact met mij op. 

6. Kom niet te vroeg en niet te laat naar jouw afspraak. Maximaal 5 minuten voor de afspraak is voldoende. Ik plan ruimte in tussen de afspraken zodat ik alles goed kan desinfecteren en schoonmaken. Wanneer je te laat opdaagt zal ik te weinig tijd hebben voor het schoonmaken.

7. De meesten waren het al gewend bij mij maar contactloos betalen is in deze tijd gewenst.

Kun je dit niet? Geen zorgen, ik desinfecteer na ieder gebruik de pinautomaat.

 

 

Tot slot, 

Wil je alleen even producten ophalen, maak dan een afspraak voor een ophaalmoment. Wij mogen tussendoor niet van de behandeling af om een andere klant te helpen.

 

Ik hoop jullie snel weer te zien in de salon! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bezoek ons

 

TotalEcoBodycare

Markt 9a

7741JM

Coevorden

 

Telefoon: +31 685489967

E-mail:      info@totalecobodycare.nl

 

Openingstijden 

 

 Dinsdag:         09.00u - 20.30u

 Woensdag:    09.00u - 17.00u 

 Donderdag:   09.00u - 17.00u 

 Vrijdag:            09.00u - 17.00u 

 Zaterdag:        09.00u - 13.00u op afspraak

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required
Email Format