Bindweefselmassage/cupping

Heb je last van de volgende klachten: 

- Fibromyalgie

- hoofdpijn/migraine

- gewrichtsproblemen

- slapeloosheid

- striae

- acne littekens

- cellulitis 

- vastzittende schouders 

 

Dan is de bindweefselmassage wellicht iets voor jou, we gaan in de diepere huidlagen van het lichaam werken en gebruiken eventueel cupping voor het losmaken van verklevingen.

 

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen

 

Een bindweefselmassage kan helpen om het bindweefsel te versoepelen en de bloedcirculatie te verbeteren, wat kan leiden tot een vermindering van pijn en spanning in het lichaam.

Het kan ook helpen om de beweeglijkheid en flexibiliteit van het lichaam te verbeteren. Daarnaast kan een bindweefselmassage ook helpen om stress en spanning te verminderen en kan het een ontspannend effect hebben op het lichaam en de geest.

 

Het is echter belangrijk om te onthouden dat het resultaat van een bindweefselmassage kan variëren en afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de ernst van de klachten en de individuele behoeften van de persoon. Daarom doen we voor de eerste bindweefsel behandeling altijd een intake om te kijken wat de behoeften van de klant is en kunnen we gelijk een schattig maken van hoeveel  behandelingen er nodig zijn, dit zit meestal rond de 6 behandelingen.