Esse producten: biologisch, veganistisch en proefdiervrij

 

In de salon werkt Ajèleth met de producten van Esse. Deze producten zijn biologisch, veganistisch en proefdiervrij. Maar ze doen meer dan dat: ze voegen levende probiotische voedingsstoffen toe aan je huid. Dit zijn producten die je huid beschermen tegen ziekteverwekkers en het verouderingsproces vertragen. Zo helpen deze producten jou om je goed te voelen en te stralen.

 

Esse voor thuis

 

Wil jij deze fijne producten dagelijks gebruiken? Kom dan naar de salon voor een huidanalyse en een goed advies. Esse biedt voor thuis drie productlijnen. Iedere lijn bestaat uit een aantal verschillende producten.

 

De productlijnen van Esse:

 

Esse sensitive - probiotica voor de zeer gevoelige huid

Esse core - probiotische biologische huidverzorgingproducten

Esse plus - hoogwaardige anti huidveroudersingsprobiotica Africa Organics is een door EcoCert geaccrediteerde, 100% natuurlijke bad- en bodylijn die gebruikt maakt van krachtige, natuurlijke en biologische grondstoffen uit Afrika. 

 

De lijn is vrij van schadelijke chemicaliën, waaronder parabenen, petrochemische stoffen, sulfaten, siliconen, dierlijke grondstoffen, geëthoxyleerde of PEG grondstoffen, propyleenglycol en andere grondstoffen die 'red-flagged' zijn volgens de Ecocert-standaard. 

Tijdens de formulering van Africa Organics is uitgegaan van de Ecocert- en COSMOS-standaarden, waarmee de eigen ethische waarden zijn gecombineerd. Er is gekeken naar data over de biologische afbreekbaarheid en huidgevoeligheid en ook naar de productieprocessen van alle ingrediënten. 

De verpakking: Africa Organics onderschrijft de Cradle to Cradle-filosofie, dus beschouwt het product als een biologische voedingsstof en de verpakking als een technische voedingsstof. Dit betekent dat de recycleerbaarheid van de verpakking de hoogste prioriteit heeft, rekening houdend met productieprocessen. De verpakking is LDPE en de dop is PP en wordt geaccepteerd door Ecocert.

Het merk is goedgekeurd door Phytotrade Africa, een Fair Trade initiatief met visie dat gemeenschapsprojecten promoot in het deel van Afrika dat onder de Sahara ligt. Daarnaast ook door 'Beauty without Cruelty' (PETA) en de 'Vegan Society'.

Africa Organics werkt zelfs nauw samen met PhytoTrade Africa. Zij monitoren de duurzaamheid van de wilde oogst en zorgen er voor dat de oogsters eerlijk en snel betaald worden. 

Dus elke keer als je een product koopt van Africa Organics heeft er iemand van het platteland van Afrika baat bij. 


Inika is het hoogst gecertificeerd biologische make-up merk ter wereld, het is een van oorsprong Australisch merk. Inika is 100% natuurlijk, bevat geen parabenen en andere schadelijke stoffen.

  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • Rijk aan minerale pigmenten 
  • 100% organic, halal, plant based & cruelty-free 
  • Smelt op natuurlijke wijze samen met de huid

Mádara is een fantastisch natuurlijk cosmetica merk uit Letland, opgezet door vier vrouwen: Zane, Lotte, Paula en Liene. Hun streven was natuurlijke huidverzorging produceren van hoge kwaliteit, dat duurzaam verpakt is en op een eerlijke manier is geproduceerd, met passie en respect. Mádara is niet zomaar ontstaan, met de kennis van alle planten en bloemen en de wijsheid om te overleven van moeder op dochter, van vader op zoon. Met die kennis willen zij laten zien dat de natuur ons alles te bieden heeft wat wij nodig hebben. Mádara heeft de juiste producten voor ieder huidtype, heeft een heerlijk zachte geur en voelt als fluweel.


Bezoek ons

 

TotalEcoBodycare

Markt 9a

7741JM

Coevorden

 

Telefoon: +31 685489967

E-mail:      info@totalecobodycare.nl

 

Openingstijden 

 

 Dinsdag:         09.00u - 20.30u

 Woensdag:    09.00u - 17.00u 

 Donderdag:   09.00u - 17.00u 

 Vrijdag:            09.00u - 17.00u 

 Zaterdag:        09.00u - 13.00u op afspraak

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required
Email Format