Vanaf 11 mei mag TotalEcoBodycare weer open! Hygiëne staat bij TotalEcoBodycare altijd hoog in het vaandel. In verband met COVID-19 heb ik extra hygiënemaatregelen getroffen om jou weer veilig en verantwoord te kunnen verwelkomen in de salon. Heb jij een afspraak bij mij in de salon? Lees onderstaande maatregelen dan goed door. Want om veilig en verantwoord te kunnen openen is samenwerking tussen jou en mij essentieel.

Eigenlijk weet iedereen het wel maar stress is funest voor de huid, eigenlijk is stress funest voor alles wat er in je lichaam gebeurt. Maar hoe ga je hier mee om ? Door de drukke maatschappij en alles wat we moeten doen tegenwoordig. Deze blog schrijf ik om jou tips te geven over hoe je met je stress om kan gaan.

Grote kans dat jij spullen op je huid smeert die eigenlijk niks (goeds) doen voor je huid, daarom wil ik je graag helpen! Want waar moet je bijvoorbeeld op letten als een potje crème koopt of een shampoo ? In heel veel reguliere producten zitten vaak ingrediënten die schadelijk zijn voor de huid, niet altijd gelijk maar vaak op lange termijn. En kijk eens naar de product verpakkingen, zijn deze wel duurzaam of zijn ze verpakt in plastic?

De huid en het belang van probiotica

Bezoek ons

 

TotalEcoBodycare

Drostenstraat 4

7742BE

Coevorden

 

Telefoon: +31 685489967

E-mail:      info@totalecobodycare.nl

 

Openingstijden 

 

 Dinsdag:         09.00u - 21.00u

 Woensdag:    09.00u - 17.00u 

 Donderdag:   09.00u - 17.00u 

 Vrijdag:            09.00u - 17.00u 

 Zaterdag:        09.00u - 13.00u op afspraak

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required
Email Format